Εκπαίδευση σκύλων στην Αθήνα

Εκπαίδευση Σκύλων Αθήνα

Εκπαίδευση σκύλων Αθήνα: H K9doorways προσφέρει κατ’ οίκον  υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων και στην Αθήνα μέσω των επίσημων συνεργατών εκπαιδευτών της σχολής. Προσφέρονται προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων, δομημένα με βάση τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την έλλειψη χρόνου και τις καθημερινές ανάγκες ιδιοκτητών και σκύλων.

 

Εκπαίδευση Σκύλων Αθήνα

 Τηλέφωνο επικοινωνίας :  6985.59.25.59

 

Δομή μαθημάτων: Τα μαθήματα γίνονται πάντοτε με την παρουσία και την συμμετοχή του ιδιοκτήτη, προκειμένου κάθε ιδιοκτήτης να είναι σε θέση να χειρίζεται και να δουλεύει με τον σκύλο του από το πρώτο κιόλας μάθημα. Έτσι μαθαίνει από την αρχή πως να προσαρμόσει τον σκύλο στην οικογένεια, την καθημερινότητα και γενικότερα την ζωή του.

 

Κάθε ιδιοκτήτης, όπως και κάθε σκύλος είναι ξεχωριστός και με διαφορετικές ανάγκες. Έτσι λοιπόν φροντίζουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε ιδιοκτήτη και κάθε σκύλο ξεχωριστά δημιουργώντας εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, με τελικό στόχο να μπορούν ιδιοκτήτης και σκύλος να λειτουργούν σαν ομάδα.

 

Υπηρεσίες : Τα προγράμματα εκπαίδευσης καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως βασική εκπαίδευση, προεκπαίδευση κουταβιών, διόρθωση συμπεριφοράς, καθήκοντα προστασίας nosework κ.α Υπεύθυνοι των προγραμμάτων εκπαίδευσης σκύλων στην Αθήνα της K9doorways, είναι οι διπλωματούχοι εκπαιδευτές Παναγιώτης Σκέρλος και η Αρετή Δένδια.

 

Οφέλη: Στόχος μας είναι μέσω της εκπαίδευσης, να μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τον σκύλο σας και να δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση μαζί του.

 

Πέρα από το να εκπαιδευτεί ένας σκύλος, στο να ακολουθεί συγκεκριμένες συμπεριφορές όπως το να μην τραβάει το λουρί την ώρα της βόλτας, να κάθεται,να ξαπλώνει, να μένει κλπ, φροντίζουμε πάντοτε να δομούμε μια σωστή  καθημερινότητα για τον ιδιοκτήτη και τον σκύλο, μαθαίνοντας τους να σέβονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου, προκειμένου να συνυπάρχουν αρμονικά.

 

Εμπιστοσύνη: Ο σκύλος μέσω της εκπαίδευσης, μαθαίνει πέρα από το να μας αγαπάει, να μας εμπιστεύεται. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικό συστατικό κάθε σχέσης.

 

Ασφάλεια: Ένας εκπαιδευμένος σκύλος, είναι αδιαμφισβήτητα πιο ασφαλής. Μαθαίνοντας σωστή συμπεριφορά, έχει πολύ πιο προβλέψιμες αντιδράσεις,με αποτέλεσμα να μπορούμε να τον εμπιστευτούμε σε μια σειρά από καθημερινές καταστάσεις και έτσι να τον εντάσσουμε όλο και πιο ενεργά στην καθημερινότητα και την ζωή μας.

 

Ελευθερία: Ένας εκπαιδευμένος σκύλος, απολαμβάνει πολύ περισσότερη ελευθερία. Μπορεί να τρέξει ελεύθερος σε κάποιο πάρκο, όπως επίσης μπορεί να μας συντροφεύει στις καθημερινές μας βόλτες ή σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες. Μπορούμε να πάρουμε οπουδήποτε μαζί μας έναν σκύλο που ξέρουμε ότι θα μπορεί να προσαρμοστεί χωρίς προβλήματα.

 

Ο ρόλος της εκπαίδευσης, είναι να φέρει κοντά δυο διαφορετικούς κόσμους. Του ανθρώπου και του σκύλου. Όταν παίρνουμε ένα κουτάβια από την μητέρα και τα αδέρφια του, είναι σαν να τους αντικαθιστούμε. Ο σκύλος δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να μασήσει τον καινούριο μας καναπέ, ούτε ότι δεν πρέπει να γαβγίζει σε ώρες κοινής ησυχίας.

 

Είναι λοιπόν στο δικό μας χέρι να του διδάξουμε τους αποδεκτούς από εμάς τρόπους συμπεριφοράς, προκειμένου να συνυπάρχουμε αρμονικά μαζί του.

 

Καλέστε μας για μια πρώτη Δωρεάν αξιολόγηση.

 

 

 

 

 

Βιογραφικά

 

Αρετή Δένδια

 

Εκπαίδευση Σκύλων Αθήνα

 

Η Aρετή Δένδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Η ενασχόληση της με τα σκυλιά ξεκίνησε στην ηλικία των δεκατριών ετών όπου απέκτησε και τον πρώτο της σκύλο. Με την πάροδο των χρόνων το ενδιαφέρον της γύρω από την εκπαίδευση και την συμπεριφορά των σκύλων μεγάλωνε, πράγμα που την οδήγησε να ακολουθήσει την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων. Μετά από αρκετή έρευνα παρακολούθησε και αποφοίτησε επιτυχώς από την σχολή εκπαιδευτών σκύλων της K9doorways, όπου εκπαιδεύτηκε στους τομείς της βασικής υπακοής, της ψυχολογίας σκύλων, της διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς, της εξελιγμένης υπακοής, της προεκπαίδευσης κουταβιών, του watchdog training και του Nosework. Τελειώνοντας τις σπουδές της, συνέχισε να ενημερώνεται και να παρακολουθεί σεμινάρια από μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Fred Hassen του SitMeansit, και o Knut Fuchs.. Επίσης εργάστηκε για αρκετό καιρό σε γνωστή εταιρία εκπαίδευσης σκύλων στην Αθήνα. Σήμερα συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα ως επίσημη συνεργάτης της σχολής K9doorways!

 

Παναγιώτης Σκέρλος

 

Εκπαίδευση Σκύλων Αθήνα

Ο Παναγιώτης Σκέρλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Σαλαμίνα. Έμεινε για τέσσερα χρόνια στην Αγγλία, όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός και Τηλεπικοινωνίες και έκτοτε ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία αγάπησε τα ζώα και ιδιαίτερα τα σκυλιά. Σε μεγαλύτερη ηλικία και έχοντας πλέον τη γνώση και τον τρόπο, ο φιλοζωικός του ρόλος έγινε πιο ενεργός με την σίτιση, την περίθαλψη, την στείρωση, τον συντονισμό φιλοζωικών ομαδικών δράσεων και την υιοθεσία πλήθους αδέσποτων σκύλων, κάποια εκ των οποίων είναι πλέον μέλη της οικογένειας του.

 

Το κομμάτι που έλειπε γύρω από την ενασχόληση του με τους σκύλους, συμπληρώθηκε με την παρακολούθηση ατομικών θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων από την σχολή εκπαιδευτών σκύλων της K9doorways, όπου εκπαιδεύτηκε στους τομείς της βασικής υπακοής, της ψυχολογίας σκύλων, της διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς, της εξελιγμένης υπακοής, της προεκπαίδευσης κουταβιών ,του Watchdog Training και του Nosework. Ακόμη, φροντίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια με παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές, όπως ο NickVannerom, ο Fred Hassen του SitMeanSit και ο Knut Fuchs. Ξεκινώντας την επαγγελματική του σταδιοδρομία, εργάστηκε για αρκετό διάστημα σαν εκπαιδευτής σε γνωστή σχολή εκπαίδευσης σκύλων στην Αθήνα, όπου είχε την τύχη να βοηθήσει και να συνεργαστεί με πάρα πολλούς ιδιοκτήτες και σκύλους. Σήμερα συνεχίζει να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα, ως επίσημος συνεργάτης εκπαιδευτής σκύλων της σχολής K9doorways.