Εκπαίδευση σκύλων Κρήτη!

Εκπαίδευση σκύλων Ηράκλειο Κρήτης!

Η K9doorways παρέχει πλέον υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων και στο Ηράκλειο Κρήτης. Στόχος μας, παραμένει η δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας ιδιοκτητών και σκύλων. Τα προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων στην Κρήτη προσφέρονται κατ’οίκον, δίνοντας έτσι την δυνατότητα εκπαίδευσης, χωρίς περιττές μετακινήσεις και γίνονται πάντοτε με την παρουσία και την συμμετοχή του ιδιοκτήτη.
Ταυτόχρονα, με τον τρόπο αυτόν αξιολογείται η συμπεριφορά του σκύλου στον χώρο τον οποίο ζει και εκπαιδεύεται στις περιοχές όπου παίζει, και πηγαίνει την καθημερινή του βόλτα. 
Η εκπαίδευση γίνεται σε 100% πραγματικές συνθήκες, έτσι ώστε ο σκύλος να μάθει να διαχειρίζεται με τον κατάλληλο τρόπο το περιβάλλον στο οποίο ζει και να συμπεριφέρεται με τον σωστό τρόπο με άλλα ζώα, κίνηση, θορύβους και γενικότερα με οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει η ανθρώπινη καθημερινότητα.

 

 Τηλέφωνο επικοινωνίας :  694 666 5223

 

 

 

Βιογραφικό

 

Αντώνης Κορδέλας

 

εκπαιδευση σκυλων ηρακλειο κρητης

Ο Αντώνης Κορδέλας γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε λογοθεραπεία και ξεκίνησε να εργάζεται σαν εκπαιδευτικός σε σχολεία ειδικής αγωγής. Η ενασχόλησή του με τα σκυλιά ξεκίνησε από μικρή ηλικία και το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των σκύλων έγινε εντονότερο με την απόκτηση του δικού του σκύλου. Μετά από χρόνια προσωπικής έρευνας και ενασχόλησης με την εκπαίδευση σκύλων αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων και για τον λόγο αυτόν παρακολούθησε και αποφοίτησε επιτυχώς από τη σχολή εκπαιδευτών σκύλων της Κ9doorways με την οποία σήμερα συνεργάζεται, ως επίσημος συνεργάτης της σχολής στην Κρήτη. Εκπαιδεύτηκε στους τομείς της βασικής υπακοής , προεκπαίδευσης κουταβιών, ψυχολογία σκύλων, διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς, nosework και στην εκπαίδευση σκύλων άμυνας.