Εκπαίδευση σκυλων Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευση σκυλων Θεσσαλονίκη (Περισσότερα)

Στην K9 doorways σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης Σκύλων στη Θεσσαλονίκη, με γνώμονα πάντα μια καλύτερη και αρμονικότερη συμβίωση ανθρώπων και σκύλων.

Για μας η εκπαίδευση του σκύλου σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό και μεράκι. Χρησιμοποιώντας τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές, μπορούμε να πετύχουμε τα θεμιτά για εσάς και το σκυλί σας αποτελέσματα στο λιγότερο δυνατό χρόνο, και χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τις συνθήκες της σύγχρονης ζωής και την έλλειψη χρόνου!

 

Εκπαίδευση σκύλων  μαζί με τους ιδιοκτήτες τους από την αρχή ως το τέλος

 

Σε κάθε πρόγραμμα που προσφέρουμε, η εκπαίδευση γίνεται με την παρουσία του ιδιοκτήτη. Ο στόχος είναι το σκυλί να μάθει να ακούει εσάς από το πρώτο κιόλας μάθημα. Για τον λόγο αυτόν η συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, είναι άμεση και αναγκαία. Οι διάφορες τεχνικές διδάσκονται με πολύ απλό αλλά και  πολύ καλά δομημένο τρόπο ώστε τελειώνοντας το μάθημα να έχουν γίνει ΠΛΗΡΩΣ κατανοητές και να μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν.

 

Σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης για ιδιοκτήτες με περιορισμένο χρόνο

 

Αναγνωρίζουμε τις συνθήκες τις σύγχρονης ζωής, της καθημερινότητας και της έλλειψης χρόνου. Τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι δομημένα έτσι, ώστε να απαιτείται από εσάς, ο λιγότερος δυνατός χρόνος.

 

Απεριόριστα ομαδικά μαθήματα.

 

Σε κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης που προσφέρουμε, συμπεριλαμβάνονται και απεριόριστα ομαδικά μαθήματα, τα οποία γίνονται σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιείτε και να δουλεύετε με το σκυλί σας σε πραγματικές συνθήκες για όσο καιρό το επιθυμείτε.