Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων

Σχολή εκπαιδευτών σκύλων

 

Τα προγράμματα της σχολής εκπαιδευτών έχουν στόχο να προσφέρουν την απαραίτητη θεωρητική, πρακτική κατάρτιση και τεχνογνωσία, σε άτομα διαφόρων ηλικιών που θέλουν να ασχοληθούν με την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων.

 Στην K9doorways αποφασίσαμε να προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ,

ένα πρώτο δοκιμαστικό μάθημα σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !!!

Διαφορετικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις

Επιπλέον, καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος εκπαιδευτικών τεχνικών και μεθόδων, προκειμένου ο εκπαιδευόμενος εκπαιδευτής να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν πιο σφαιρική αντίληψη γύρω από τις τεχνικές και τις μεθόδους της σύγχρονης εκπαίδευσης σκύλων, βοηθώντας τον έτσι να αποκτήσει τον δικό του τρόπο σκέψης γύρω από την εκπαίδευση, και ταυτόχρονα να έχει την αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις να χρησιμοποιεί τα εργαλεία και τις μεθόδους που τον καλύπτουν χωρίς περιορισμούς .

Μαρκετινγκ

sxoli_ekpedefton_1 Εκτός από το καθαρά τεχνογνωσιακό κομμάτι της εκπαίδευσης, κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει και πληροφορίες σχετικά με το πως μπορεί να δομήσει κάποιος αποτελεσματικά την δική του επιχείρηση και ποιες κινήσεις και στρατηγικές θα ήταν καλό να ακολουθήσει, προκειμένου να σταθεί με αξιώσεις στον χώρο.

Ατομικά μαθήματα

sxoli_ekpedefton_2 Τα μαθήματα προσφέρονται σε μικρά group ή και ατομικά, προκειμένου να διασφαλίζεται ο ατομικός χρόνος και η προσοχή που χρειάζεται ο κάθε μαθητής.

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας

sxoli_ekpedefton_3 Ακόμη, το προγράμματα περιλαμβάνουν πολλές βιωματικές ασκήσεις και είναι βασισμένα στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές.

 

Το θεωρητικό και το πρακτικό τους μέρος, βρίσκονται σε απόλυτα διαλεκτική σχέση μεταξύ τους, προκειμένου οι γνώσεις που αποκτώνται, να είναι άμεσα εφαρμόσιμες στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Μαθήματα όλο τον χρόνο & δυνατότητα ταχύρυθμης εκπαίδευσης

Τα ατομικά μαθήματα της σχολής παρέχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και η διάρκεια τους ποικίλει, ανάλογα με την συχνότητα παρακολούθησης. Για ενδιαφερόμενους εκτός Θεσσαλονίκης, ή για ενδιαφερόμενους με περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο, υπάρχει και η δυνατότητα ταχύρυθμης εκπαίδευσης.

Μαθήματα σε group γίνονται σε καθορισμένες ημερομηνίες!

Συνεχής εκπαίδευση

sxoli_ekpedefton_4 Ακόμη, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στον παράγοντα της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται ημερίδες και σεμινάρια με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, ειδικά διαμορφωμένα για τους μαθητές  της σχολής.

» Σεμινάριο με τον Fred Hassen του sitmeansit στη Θεσσαλονίκη »

Βήμα προς βήμα, όλο το φάσμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων

sxoli_ekpedefton_5 Κάθε μελλοντικός εκπαιδευτής εκπαιδεύεται βήμα προς βήμα, σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων , από την αξιολόγηση, το πλάνο εκπαίδευσης και την διαδικασία.

Απεριόριστη ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη

Φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε απόφοιτο της σχολής ακόμη και μετά το τέλος των μαθημάτων , σε οτιδήποτε μας χρειαστεί, από θέματα εκπαίδευσης , μάρκετινγκ και  επίλυσης προβλημάτων.

Απόφοιτοι άλλων σχολών

Προσφέρουμε ειδικές τιμές και σεμινάρια για αποφοίτους άλλων σχολών, που είτε δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την φοίτηση τους εκεί, είτε θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην εκπαίδευση σκύλων.

Διαβάστε ακόμη το E-book μας, «Επάγγελμα εκπαιδευτής σκύλων«