Τι θα σου έλεγε ο σκύλος σου αν μπορούσε να σου μιλήσει!

1 Μη μου ζητάς να γνωρίζω το πώς θέλεις να σκέφτομαι και να συμπεριφέρομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω αλλά δεν γνωρίζω τον ανθρώπινο κώδικα συμπεριφοράς. Θα πρέπει εσύ να με διδάξεις.

2 Γεννήθηκα και θα παραμείνω σκύλος! Μην προσπαθείς να με κάνεις ‘’άνθρωπο’’.

3 Στην κοινή μας ζωή, έχω ανάγκη να με καθοδηγείς και να μου δείχνεις το σωστό από το λάθος.

4 Έχε υπομονή μαζί μου. Δεν διαθέτω τόσο εξελιγμένο εγκέφαλο όπως εσύ.

girl-with-dog-featured

5 Όταν φωνάζεις δεν καταλαβαίνω τι μου λες, γιατί απλούστατα δεν μιλάω την γλώσσα σου. Με τις φωνές απλά με τρομάζεις!

6 Για να καταλάβω οτιδήποτε θέλεις, θα πρέπει να μου το εξηγήσεις στη δική μου γλώσσα. Δεν μιλάω ούτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη γλώσσα!

7 Χρειάζομαι καθημερινά να μου δίνεις χρόνο να διοχετεύω την ενέργεια μου και να εκτονώνομαι. Δεν θέλω να μασάω τον καινούριο καναπέ σου, ούτε να σου σπάω τα νεύρα γαβγίζοντας συνεχώς. Το κάνω μόνο όταν δεν μου δίνεις άλλη επιλογή.

8 Αν προσπαθήσεις να με καταλάβεις και με διδάξεις με υπομονή, μπορώ πραγματικά να γίνω ο καλύτερος σου φίλος.

Δεν θα σε παρατήσω ποτέ, δεν θα σε κρίνω, δε θα σκεφτώ ποτέ κάτι κακό για σένα και ποτέ δεν θα σου ζητήσω κάτι περισσότερο απ’ αυτό που ήδη μου δίνεις.

Απλά μάθε να μ’ αγαπάς…!

Αν θέλεις να μάθεις πως σκέφτεται ο σκύλος σου και πως να επικοινωνείς καλύτερα μαζί του, επικοινώνησε μαζί μας για μια πρώτη δωρεάν αξιολόγηση! Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να δομήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα μαζί του. 

Γιάννης Αδαμόπουλος | K9doorways 

Θεσσαλονίκη : 6934.277.791

Αθήνα : 6985.59.25.59

                                                                                  Κρήτη :6946.66.52.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Πριν μαλώσεις τον σκύλο σου για κάτι σκέψου Αν…!Δεκέμβριος 11, 2015 Πριν μαλώσεις τον σκύλο σου για κάτι σκέψου Αν…! 1 Είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τι έπρεπε να κάνει! 2 Διέθεσες τον χρόνο να του διδάξεις την συμπεριφορά που θα ήθελες να έχει! 3 Καλύπτονται στον κατάλληλο βαθμό οι καθημερινές […]
  • 10 συμβουλές για το πως θα ζείτε καλύτερα με τον σκύλο σαςΝοέμβριος 12, 2014 10 συμβουλές για το πως θα ζείτε καλύτερα με τον σκύλο σας 1 Βγάζετε τον σκύλο σας βόλτα. Το περπάτημα θα αυξήσει κατά πολύ το δέσιμο μεταξύ σας. 2 Φροντίστε να εκτονώνετε συχνά τον σκύλο σας. Ένας καλά εκτονωμένος σκύλος είναι πολύ πιο […]
  • Η ψυχολογία των σκύλων σε 10 απλά Tips!Μάιος 18, 2016 Η ψυχολογία των σκύλων σε 10 απλά Tips! 1 Τα σκυλιά είναι πλάσματα της συνήθειας και ο χαρακτήρας τους αντανακλά 100% τις συνήθειες τις οποίες έχουν αναπτύξει. 2 Τα σκυλιά δεν βαριούνται την ρουτίνα, αλλά αντίθετα την […]