Βιογραφικά

Προφίλ

Ιωάννης Αδαμόπουλος

 

john

 

Ο Ιωάννης Αδαμόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία!

 

Η αγάπη του για τα σκυλιά ξεκίνησε όταν ακόμη ήταν πολύ μικρός, πράγμα που τον οδήγησε τελικά, να ακολουθήσει την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων. Για τον λόγο αυτό, ταξίδεψε μέχρι τις ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής αποφοιτώντας επιτυχώς από το παγκοσμίου φήμης National K-9  School For Dog Trainers στο Columbus του Ohio! Tην συγκεκριμένη σχολή έχουν έρθει για να την παρακολουθήσουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, και από 38 διαφορετικές χώρες εκτός των Η.Π.Α.

 

Στη συνέχεια αναγνωρίζοντας την ανάγκη του να ακολουθείς τις εξελίξεις, η αγάπη του για τα σκυλιά τον φέρνει και πάλι στην Αμερική, αυτή την φορά για να αποφοιτήσει επιτυχώς από το επίσης παγκοσμίου φήμης Midwest Branch του No Limitation school, That’s my dog, στο Hazel Green του Wisconsin κάτω από την καθοδήγηση της μεγάλης δασκάλας  Robin MacFarlane. H μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εν λόγω σχολή, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το μέλλον στην εκπαίδευση σκύλων! Χρησιμοποιώντας την έχουν εκπαιδευτεί σκυλιά τα οποία είχανε συστατικές επιστολές για ευθανασία, λόγω διαφόρων προβλημάτων συμπεριφοράς, όπως επίσης σκυλιά με προβλήματα ακοής και όρασης που η επικοινωνία μας μαζί τους θα ήταν χωρίς αυτήν από δύσκολη έως αδύνατη!

 

Μέσα στα χρόνια είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά, αλλά και να παρακολουθήσει σεμινάρια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε Ευρώπη και Αμερική,  όπως ο Fred Hassen από το SitMeanSit , ο Ivan Balabanov και o Pat Nolan.

 

Σκοπός του παραμένει να βοηθάει διάφορους ιδιοκτήτες να ζουν καλύτερα με τα σκυλιά τους αποδεικνύοντας συνεχώς, ότι τα σκυλιά και γενικότερα τα ζώα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας.

 

 

Ο Ιωάννης Αδαμόπουλος είναι πιστοποιημένο  μέλος των παρακάτω οργανισμών και συλλόγων :

 

ΙACP (International Association of Canine Professionals)

– NK9DTA (National K-9 Dog Trainers Association)

 

Βασίλης Μανώλης

 

Ο Βασίλης Μανώλης γεννήθηκε το 1982 στην Ικαρία. Η επαφή του με τα σκυλιά ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν απέκτησε τον πρώτο του σκύλο σε ηλικία 10 ετών. Η συμβίωση μαζί του τον οδήγησε στο να αναζητά συνεχώς αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας για να βελτιώνει συνεχώς την καθημερινότητα τους.

Με την πάροδο των χρόνων, το ενδιαφέρον του γύρω από την εκπαίδευση και την συμπεριφορά των σκύλων μεγάλωνε. Έτσι λοιπόν τελειώνοντας της σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός και εξασκώντας αρκετά χρόνια το επάγγελμα αυτό, αποφάσισε να αναζητήσει μια σχολή εκπαιδευτών, και να γίνει επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων. Μετά από εκτενή έρευνα αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα στην σχολή K9 doorways με τον εκπαιδευτή σκύλων Γιάννη Αδαμόπουλο με τον οποίο σήμερα συνεργάζεται.

Ο Βασίλης λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση από τον Γιάννη Αδαμόπουλο και παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση και στη συμπεριφορά των σκύλων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποκορύφωμα το σεμινάριο που παρακολούθησε με τον ζωντανό θρύλο της εκπαίδευσης σκύλων, τον Fred Hassen του SitMeanSit.

Αλέξανδρος Πολυμέρου

 

Ο Αλέξανδρος Πολυμέρου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. . Σπούδασε τεχνολογία γεωπονία στο τμήμα ζωικής παραγωγής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάστηκε σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες. Η επαφή του με τα σκυλιά ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, έχοντας πάντα τουλάχιστον έναν σκύλο στο σπίτι . Το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των σκύλων μεγάλωνε συνεχώς μέσα στα χρόνια, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να ακολουθήσει την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων. Μετά από έρευνα, ήρθε σε επαφή με την K9doorways όπου και αποφοίτησε από το πρόγραμμα εκπαιδευτών της σχολής . Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, ως επίσημος συνεργάτης της K9doorways! Εκπαιδεύτηκε στους τομείς της βασικής υπακοής , προεκπαίδευσης κουταβιών, ψυχολογία σκύλων, διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς, nosework και στην εκπαίδευση σκύλων άμυνας.