Βιογραφικά

Προφίλ

Ιωάννης Αδαμόπουλος

 

john

 

Ο Ιωάννης Αδαμόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία!

 

Η αγάπη του για τα σκυλιά ξεκίνησε όταν ακόμη ήταν πολύ μικρός, πράγμα που τον οδήγησε τελικά, να ακολουθήσει την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων. Για τον λόγο αυτό, ταξίδεψε μέχρι τις ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής αποφοιτώντας επιτυχώς από το παγκοσμίου φήμης National K-9  School For Dog Trainers στο Columbus του Ohio! Tην συγκεκριμένη σχολή έχουν έρθει για να την παρακολουθήσουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, και από 38 διαφορετικές χώρες εκτός των Η.Π.Α.

 

Στη συνέχεια αναγνωρίζοντας την ανάγκη του να ακολουθείς τις εξελίξεις, η αγάπη του για τα σκυλιά τον φέρνει και πάλι στην Αμερική, αυτή την φορά για να αποφοιτήσει επιτυχώς από το επίσης παγκοσμίου φήμης Midwest Branch του No Limitation school, That’s my dog, στο Hazel Green του Wisconsin κάτω από την καθοδήγηση της μεγάλης δασκάλας  Robin MacFarlane. H μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εν λόγω σχολή, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το μέλλον στην εκπαίδευση σκύλων! Χρησιμοποιώντας την έχουν εκπαιδευτεί σκυλιά τα οποία είχανε συστατικές επιστολές για ευθανασία, λόγω διαφόρων προβλημάτων συμπεριφοράς, όπως επίσης σκυλιά με προβλήματα ακοής και όρασης που η επικοινωνία μας μαζί τους θα ήταν χωρίς αυτήν από δύσκολη έως αδύνατη!

 

Μέσα στα χρόνια είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά, αλλά και να παρακολουθήσει σεμινάρια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε Ευρώπη και Αμερική,  όπως ο Fred Hassen από το SitMeanSit , ο Ivan Balabanov και o Pat Nolan.

 

Σκοπός του παραμένει να βοηθάει διάφορους ιδιοκτήτες να ζουν καλύτερα με τα σκυλιά τους αποδεικνύοντας συνεχώς, ότι τα σκυλιά και γενικότερα τα ζώα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας.

 

 

Ο Ιωάννης Αδαμόπουλος είναι πιστοποιημένο  μέλος των παρακάτω οργανισμών και συλλόγων :

 

ΙACP (International Association of Canine Professionals)

– NK9DTA (National K-9 Dog Trainers Association)

 

Βασίλης Μανώλης

10941832_938324096201525_1039862579642440904_n

 

Ο Βασίλης Μανώλης γεννήθηκε το 1982 στην Ικαρία. Η επαφή του με τα σκυλιά ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν απέκτησε τον πρώτο του σκύλο σε ηλικία 10 ετών. Η συμβίωση μαζί του τον οδήγησε στο να αναζητά συνεχώς αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας για να βελτιώνει συνεχώς την καθημερινότητα τους.

Με την πάροδο των χρόνων, το ενδιαφέρον του γύρω από την εκπαίδευση και την συμπεριφορά των σκύλων μεγάλωνε. Έτσι λοιπόν τελειώνοντας της σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός και εξασκώντας αρκετά χρόνια το επάγγελμα αυτό, αποφάσισε να αναζητήσει μια σχολή εκπαιδευτών, και να γίνει επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων. Μετά από εκτενή έρευνα αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα στην σχολή K9 doorways με τον εκπαιδευτή σκύλων Γιάννη Αδαμόπουλο με τον οποίο σήμερα συνεργάζεται.

Ο Βασίλης λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση από τον Γιάννη Αδαμόπουλο και παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση και στη συμπεριφορά των σκύλων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποκορύφωμα το σεμινάριο που παρακολούθησε με τον ζωντανό θρύλο της εκπαίδευσης σκύλων, τον Fred Hassen του SitMeanSit.

 

 

 

Θέμης Φούσιας

10805781_1498283153794357_5142888196272622398_n

 

O Θέμης Φούσιας γεννήθηκε το 1984 στην Θεσσαλονίκη. Η επαφή του με τα ζώα ήταν διαρκής και μόνιμη, εφόσον μεγάλωσε σε μια οικογένεια με τη συνεχή παρουσία κυνηγετικών σκυλιών.

Παράλληλα με τη ενασχόληση του ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της μαζικής εστίασης, παρακολουθούσε πάντα τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης σκύλων, όντας ο κρυφός επαγγελματικός του πόθος. Μετά από συνεχή αναζήτηση σχολής που θα του παρείχε τις κατάλληλες γνώσεις και την άρτια τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση, κατέληξε στη ιδανικότερη λύση της k9doorways με την οποία και πλέον συνεργάζεται. Ταυτόχρονα, παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια με πολύ γνωστούς εκπαιδευτές παγκοσμίως, όπως ο Fred Hassen του SitMeanSit και ο Forrest Micke.