Άνθρωπος και σκύλος …Ποιος εκπαιδεύει ποιόν?

Δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια με ιδιοκτήτες και σκύλους, συνειδητοποιώ ότι τα σκυλιά στην εκπαίδευση των ανθρώπων, παίρνουν άριστα.

 

Θέλουν να φτάσουν πιο γρήγορα στο πάρκο? Μας έχουν εκπαιδεύσει κατάλληλα, όταν τραβάνε το λουρί, εμείς να επιταχύνουμε βοηθώντας τα να πετύχουν πιο γρήγορα τον στόχο τους.

 

Υπεύθυνος εκπαίδευσης:  Γιάννης Αδαμόπουλος, διπλωματούχος εκπαιδευτής σκύλων! Απόφοιτος : National K-9 School for dog trainers, OHIO – USA και ThatsMydog Academy, Wisconsin – USA

 

Θέλουν κάτι απ’το τραπέζι? Έχουν μάθει να χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο βλέμμα και αμέσως θα τους δοθεί ένας μεζές.

 

Θέλουν να βγούνε βόλτα? Ξέρουν ότι αν δείξουν λίγη υπερκινητικότητα, σε συνδυασμό με μερικά γαβγίσματα, η βόλτα θα είναι ζήτημα λίγων λεπτών.

 

Οι παραπάνω, είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς τρόπους που έχουν αναπτύξει τα σκυλιά για να μας εκπαιδεύουν και να παίρνουν πιο γρήγορα αυτό που θέλουν.

 

Πως μας εκπαιδεύουν?

Μας τεστάρουν συνεχώς, δοκιμάζοντας διαφορετικές στρατηγικές και βλέπουν ποια δουλεύει και τα φέρνει πιο κοντά σ’αυτό που θέλουν. Μας παρατηρούν και με τον καιρό καταλαβαίνουν ποια συμπεριφορά χρειάζεται να έχουν ανά περίπτωση!

 

Η αλήθεια είναι, ότι μας διαβάζουν καλύτερα από ότι εμείς εκείνα!

Παίρνοντας εμείς το τιμόνι:

 

Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε εμείς το τιμόνι, είναι να καταλάβουμε πως σκέφτονται και πως μαθαίνουν, ποιες είναι οι πραγματικές καθημερινές τους ανάγκες, τι σημαίνει για έναν σκύλο επιβράβευση, κάθε πότε πρέπει να τα επιβραβεύουμε και ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος.

 

Όσο καθυστερούμε να μπούμε στη διαδικασία αυτή, περιοριζόμαστε σε φωνές, καταστροφικά μαλώματα και βρισκόμαστε σε μια διαρκή κόντρα μαζί τους, αντί να ζούμε αρμονικά!

 

 

Αν νιώθεις ότι ο σκύλος σου σε εκπαιδεύει καλύτερα απ’ ότι εσύ αυτόν, μπορούμε να βοηθήσουμε! Επικοινώνησε μαζί μας για μια πρώτη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση!

 

 ➡ Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.

 ➡ Γίνονται πάντοτε με την παρουσία και την συμμετοχή την δική σας.

 ➡ Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε 100 % πραγματικές συνθήκες.

 ➡ Λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την έλλειψη χρόνου!

 

Θεσσαλονίκη : 6934277791 | Αθήνα: 6984973178 | Κρήτη: 6946665223

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ