K9doorways, εκπαίδευση σκύλων Αθήνα!

Η ποιοτική και αρμονική συμβίωση με τον σκύλο σας, μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από την κατανόηση του τρόπου σκέψης και μάθησης του, αλλά και την γνώση για το ποιές είναι οι βασικές και καθημερινές του ανάγκες.

 

Προϋπόθεση για να μπορέσει ο σκύλος σας να μάθει το οτιδήποτε, είναι να βρίσκεται το μυαλό του στην κατάλληλη κατάσταση, η οποία θα του επιτρέψει να επικοινωνήσει και να επικεντρωθεί σε εσάς.

 

Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να μπει σε μια εκπαιδευτική διαδικασία η οποία θα σέβεται και θα καλύπτει τις ανάγκες του, ενώ ταυτόχρονα θα του μαθαίνει να επικοινωνεί, να συνεργάζεται και να προσαρμόζεται με ομαλότητα στην καθημερινότητα σας.

 

 

Πως δουλεύουμε και τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση:

 

1 Αξιολόγηση: Κατά την διάρκεια της (ΔΩΡΕΑΝ) αξιολόγησης μας δίνεται η δυνατότητα να γνωριστούμε και κυρίως να αξιολογήσουμε τις συμπεριφορές και τον χαρακτήρα του σκύλου σας. Επίσης θα σχεδιάσουμε ένα εκπαιδευτικό πλάνο που θα στηριχτεί τόσο στις ανάγκες του σκύλου όσο και στην δική σας καθημερινότητα, καθώς κάθε σκύλος και ιδιοκτήτης αποτελούν μια διαφορετική ομάδα.

 

2 Διαχείριση καθημερινότητας: Ξεκινώντας την εκπαίδευση, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τις καθημερινές βασικές ανάγκες του σκύλου μας και να μάθουμε πως αυτές μπορούν να καλύπτονται με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο!

 

 

3 Βασικές συμπεριφορές: Στα πλαίσια της ισορροπημένης καθημερινότητας και σχέσης με τον σκύλο , διδάσκονται όλες οι βασικές συμπεριφορές, που έχουν εφαρμογή σε ρεαλιστικές συνθήκες και καταστάσεις.

 

Έλα / Μαζί (περπάτημα με χαλαρό λουρί) / Κάτσε / Ξάπλα / Μείνε / Θέση.

 

 

4 Αντιμετώπιση προβληματικής συμπεριφοράς: Εστιάζουμε και δουλεύουμε πάνω σε οποιοδήποτε πρόβλημα συμπεριφοράς αντιμετωπίζετε με τον σκύλο σας: Γάβγισμα, αγχωτική συμπεριφορά, επιθετικότητα σε άλλους σκύλους, επιθετικότητα σε ανθρώπους κ.α.

 

 

5 Ομαδικά μαθήματα: Τα (ΔΩΡΕΑΝ) ομαδικά μαθήματα είναι ένα πολύ σημαντικό προνόμιο καθώς βοηθούν τόσο εσάς όσο και τον σκύλο σας να διαχειρίζεστε περισσότερα και εντονότερα ερεθίσματα (άνθρωποι και σκύλοι) από αυτά της καθημερινότητας. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται στο έπακρο η επικοινωνία, η συνεργασία, η κοινωνικοποίηση και η συνολική βασική υπακοή του σκύλου σας.

 

Γενικά χαρακτηριστικά των μαθημάτων εκπαίδευσης:

 

  • Εκπαίδευση στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.
  • Μόνο με την παρουσία και την συμμετοχή σας.
  • Δουλεύουμε πάντοτε σε 100 % πραγματικές συνθήκες.
  • Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στον σύγχρονο τρόπο ζωής, αναγνωρίζοντας την πιθανή έλλειψη χρόνου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση συμπεριφοράς!

 

Τηλ. Επικοινωνίας : 6984 97 31 78


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

 

Δημήτρης Σκυλλάκος

Dog Trainer, Κ9 Doorways Dog Trainers School, Athens, Greece

Ο Δημήτρης Σκυλλάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μεγαλώνοντας με δύο γερμανικά ποιμενικά, είχε από πολύ μικρός καθημερινή επαφή και ενασχόληση με τα σκυλιά. Η αγάπη του αυτή, τον οδήγησε να πάρει την απόφαση και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων.
Αρχικά παρακολούθησε μια σχολή εκπαιδευτών σκύλων στην Αθήνα μέσω της οποίας ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Στη συνέχεια, θέλωντας να εξελίξει τις γνώσεις του, παρακολούθησε επιτυχώς την σχολή εκπαιδευτών της K9doorways όπου εκπαιδεύτηκε στους τομείς της βασικής υπακοής, της ψυχολογίας σκύλων, της διόρθωσης ανεπιθύμητης συμπεριφοράς, της εξελιγμένης υπακοής, της προεκπαίδευσης κουταβιών ,του Watchdog Training και του Nosework.
Ταυτόχρονα, παρακολουθεί σενεχώς σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση σκύλων με μερικούς απο τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.
Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα σαν επίσημος συνεργάτης της K9doorways!