Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ατομικά επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαίδευσης, για ιδιοκτήτες σκύλων!

Θέλοντας να κάνουμε κομμάτια της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας σκύλων, πιο προσβάσιμα και προσιτά σε όλους, αλλά και πιο ευέλικτα από ποτέ, σας ανακοινώνουμε την έναρξη ατομικών σεμιναρίων εκπαίδευσης, για ιδιοκτήτες σκύλων.

 

Το ποσοστό επιτυχίας της εκπαίδευσης κάθε σκύλου και γενικότερα η συμπεριφορά του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εκπαίδευση του ιδιοκτήτη!

 

 

Δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων, να γνωρίσουν καλύτερα τον σκύλο τους,να κατανοήσουν πως σκέφτεται και πως μαθαίνει, να μάθουν να μιλάνε την γλώσσα του και κατ’ επέκταση να δημιουργήσουν μια καλύτερη καθημερινότητα μαζί του!

 

Τι περιλαμβάνει :

 

Κάθε ατομικό σεμινάριο, πραγματοποιείται στον χώρο όπου διαμένει ο σκύλος, έτσι ώστε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά στο περιβάλλον που ζει.

 

Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμος χρόνος για να απαντηθούν ερωτήσεις πάνω σε θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την συμπεριφορά του σκύλου.

 

Τι θα μάθετε :

 

➡ Πως σκέφτεται ένας σκύλος και πως μαθαίνει
➡ Πως να επικοινωνείτε αποτελεσματικά μαζί του
➡ Πως να δομήσετε την κατάλληλη καθημερινότητα μαζί του
➡ Ποιες είναι οι βασικές του ανάγκες και πως να τις καλύπτετε αποτελεσματικά
➡ Πως να σταματήσετε την αγχωτική-υπερκινητική συμπεριφορά μέσα στο σπίτι
➡ Πως να προλάβετε την ανάπτυξη ανεπιθύμητων συμπεριφορών

 

 

Τι να περιμένετε:

 

Μπορείτε να περιμένετε άμεση βελτίωση της γενικότερης συμπεριφοράς του σκύλου από τις πρώτες κιόλας μέρες!

 

Γιατί:

 

Τα σκυλιά είναι πλάσματα της συνήθειας. Έχουν πραγματική ανάγκη από μια σωστά δομημένη καθημερινότητα, μέσω της οποίας θα καλύπτονται οι ανάγκες τους και θα ξέρουν τι να περιμένουν από αυτή. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η έλλειψη χρόνου επηρεάζει σημαντικά ανθρώπους και σκύλους, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες να παραπονιούνται για την ανάπτυξη προβλημάτων συμπεριφοράς στα σκυλιά τους.Ταυτόχρονα, τα σκυλιά δεν μιλάνε την δική μας ανθρώπινη γλώσσα. Για να δημιουργήσουμε λοιπόν μια ποιοτικότερη καθημερινή συμβίωση μαζί τους, θα πρέπει να μάθουμε να μιλάμε εμείς την δική τους γλώσσα, να κατανοήσουμε πως σκέφτονται και πως μαθαίνουν και να μάθουμε να τα βασικά σημεία της ψυχολογίας και των αναγκών τους.

 

Τι κερδίζετε:  

Με την συμμετοχή σας, εξασφαλίζετε ταυτόχρονα 30% έκπτωση στο πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης.

 

(Η έκπτωση θα ισχύσει, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων)

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934277791

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ