K9doorways. Εκπαίδευση σκύλων Ηράκλειο Κρήτης!

Στην K9doorways, η εκπαίδευση αποσκοπεί στο να φέρει κοντά δυο διαφορετικούς κόσμους : Tου ανθρώπου και του σκύλου, προκειμένου να υπάρξει μια ομαλή συμβίωση.

 

Λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και την απαιτητική καθημερινότητα των ιδιοκτητών, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα εκπαίδευσης το οποίο φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Αν δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς, μπορείτε να περιμένετε αισθητή αλλαγή στην συμπεριφορά του σκύλου σας, μετά από 2-3 μαθήματα.

 

Τα προγράμματα της Σχολής έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να είναι κάτι περισσότερο από εκμάθηση απλών εντολών.

 

Δεν χρησιμοποιείται κανενός είδους βία και βασιζόμαστε πάντοτε στην θετική υποκίνηση, καθοδηγώντας το σκύλο, με τρόπο που να κερδίζουμε εύκολα την προσοχή του.

 

Τα μαθήματα εστιάζουν στην εκπαίδευση και του ιδιοκτήτη ο οποίος αποτελεί τον τελικό ρυθμιστή της συμπεριφοράς του σκύλου και φυσικά συμμετέχει ενεργά στην διαδικασία της εκπαίδευσης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα.

 

 

Πως δουλεύουμε:

 

1 Δωρεάν Αξιολόγηση :

 

Αρχικά παρέχουμε μια δωρεάν αξιολόγηση που πραγματοποιείται στο χώρο σας, κατά την οποία παρατηρούμε τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του σκύλου και συζητάμε μαζί σας για τις ανάγκες σας, προκειμένου να βγει το κατάλληλο πλάνο εκπαίδευσης.

 

 

2 Εντάσσοντας τον σκύλο στην καθημερινότητά σας :

 

Ένας σκύλος που έχει πρόγραμμα στην καθημερινότητα του, είναι ένας ισορροπημένος και προβλέψιμος σκύλος. Σας εξηγούμε πως πραγματικά σκέφτεται και μαθαίνει ,ποιες είναι οι καθημερινές του ανάγκες και πως αυτές πρέπει να καλύπτονται. Ταυτόχρονα, αρχίζουμε να χτίζουμε τον αυτοέλεγχο του σκύλου. Ένας σκύλος που δεν έχει αυτοέλεγχο στην ουσία είναι ένας ανεκπαίδευτος σκύλος.

 

 

3 Εκμάθηση βασικών εντολών :

 

Έχοντας ήδη αρχίσει να συνεργάζεστε και να επικοινωνείτε με το σκύλο σας για κάποιο χρονικό διάστημα, ξεκινάμε την εκμάθηση των βασικών εντολών : Έλα – Άστο- Περπάτημα με χαλαρό λουρί- Κάθισε – Ξάπλα- Μείνε-Θέση.

 

 

4 Αντιμετώπιση και πρόληψη προβλημάτων συμπεριφοράς:

 

Στο στάδιο αυτό, αρχίζουμε να δουλεύουμε εξατομικευμένα, σε διάφορα προβλήματα συμπεριφοράς, όπως Φοβίες, επιθετικότητα, άγχος αποχωρισμού ή οτιδήποτε άλλο. Έχετε υπόψη σας, ότι η εκπαίδευση λειτουργεί και προληπτικά, ως προς το να μην αναπτυχθούν προβλήματα συμπεριφοράς στο μέλλον. Η πρόληψη εξάλλου είναι καλύτερη της θεραπείας!

 

 

5 Μικρά ομαδικά μαθήματα:

 

Τέλος πραγματοποιούνται μικρά ομαδικά μαθήματα στα οποία μαθαίνετε να χειρίζεστε τον σκύλο και να κερδίζετε την προσοχή του, κάτω από την παρουσία άλλων σκύλων, σε κίνηση , θορύβους, κόσμο κλπ.

 

Τα μαθήματα γίνονται σε πραγματικές συνθήκες που δραστηριοποιείται καθημερινά ο σκύλος σας και έχουν συγκεκριμένη δομή, προκειμένου η συνολική τους ύλη να μπορεί να αφομοιωθεί από εσάς αλλά και από τον σκύλο στον λιγότερο δυνατό χρόνο!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση συμπεριφοράς!

 

Τηλ. Επικοινωνίας : 6946. 66. 52. 23.

 

Αντώνης Κορδέλας | Επίσημος συνεργάτης της Κ9doorways | Ηράκλειο Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Άνθρωπος και σκύλος …Ποιος εκπαιδεύει ποιόν?Αύγουστος 30, 2018 Άνθρωπος και σκύλος …Ποιος εκπαιδεύει ποιόν? Δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια με ιδιοκτήτες και σκύλους, συνειδητοποιώ ότι τα σκυλιά στην εκπαίδευση των ανθρώπων, παίρνουν άριστα.   Θέλουν να φτάσουν πιο γρήγορα στο πάρκο? […]
  • Η φθήνια της γνώμης!Αύγουστος 7, 2018 Η φθήνια της γνώμης! Η γνώμη είναι το πιο φθηνό πράγμα στον κόσμο.Ο καθένας μπορεί να έχει και από μια έτοιμη γνώμη σχεδόν για τα πάντα.   Ακόμα και για τον τετραγωνισμό του κύκλου να ρωτήσεις, ή […]
  • 4 + ένας μύθοι σχετικά με  την συμπεριφορά των σκύλων!Αύγουστος 7, 2018 4 + ένας μύθοι σχετικά με την συμπεριφορά των σκύλων! Οι παρακάτω, είναι μερικοί μόνο από τους μύθους που υπάρχουν σχετικά με την συμπεριφορά και την εκπαίδευση των σκύλων!   1 Με τον καιρό θα μάθει : Πολλοί άνθρωποι έχουν την […]