Μετατρέψτε τον σκύλο σας σε σκύλο ανιχνευτή

Είναι γνωστές οι απίστευτες ικανότητες της μύτης του σκύλου. Η μύτη του σκύλου, έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια, για την ανίχνευση ουσιών, εκρηκτικών υλών , για την εύρεση χαμένων ανθρώπων και ζώων κ.α.

detection dog

Μέσω του καινούριου σπορ για σκυλιά Nosework, μπορείτε τώρα να δείξετε στον σκύλο σας πως να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την μύτη του, και να τον μετατρέψετε και εσείς σε σκύλο ανιχνευτή.

Κατά την διαδικασία της ανίχνευσης, ο σκύλος μαθαίνει να ανακαλύπτει και να σας υποδεικνύει που βρίσκονται διάφορες οσμές.

Πέρα από μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία, το Nosework βοηθάει τον σκύλο να εκτονωθεί σωματικά και ψυχικά, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του και τον κρατάει σε εγρήγορση.

Το Nosework δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό, μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στο σπίτι και μπορούν να συμμετέχουν όλα τα σκυλιά ανεξαρτήτως μεγέθους, ηλικίας ή φύλου.

Επίσης δεν απαιτείται κανενός είδους υπακοής ή γνώση βασικών εντολών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

K9doorways Dog Training

Θεσσαλονίκη – Αθήνα

6934.277.791

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Σεμινάριο Εκπαίδευσης ΣκύλωνΙούνιος 6, 2014 Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων, του Γιάννη Αδαμόπουλου και της K9doorways στην Pieria Dog School, την Κυριακή 15 Ιουνίου.     Θέματα Σεμιναρίου:   Βασική […]
  • Τα πρώτα βήματα της εκπαίδευσης στο »έλα»Ιανουάριος 25, 2015 Τα πρώτα βήματα της εκπαίδευσης στο »έλα» Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι το “ έλα”, είναι η σημαντικότερη συμπεριφορά που μπορούμε να διδάξουμε έναν σκύλο κατά την διάρκεια της ζωής του. Αφιερώνοντας κάποιο χρόνο να διδάξουμε […]
  • Διατροφή σκύλουΙούνιος 2, 2014 Διατροφή σκύλου Η σωστή διατροφή του σκύλου είναι κάτι το οποίο απασχολεί, πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων. Μέσα στην κρίση πολλοί ιδιοκτήτες καταφεύγουν στις φθηνότερες δυνατές λύσεις, και αγοράζουν τροφές […]