Σχολή εκπαιδευτών σκύλων – Επαγγελματίας εκπαιδευτής

Στη σχολή εκπαιδευτών σκύλων της K9doorways, όλα τα προγράμματα που παρέχουμε, φροντίζουμε να έχουν σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό. Με άλλα λόγια, απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν αν ασχοληθούν σοβαρά με την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων και να κάνουν επάγγελμα αυτό που αγαπάνε.

Dog Obedience Training

Ο σύγχρονος ρόλος του εκπαιδευτή σκύλων είναι να βοηθάει με τις γνώσεις του και να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες συμβίωσης μεταξύ ανθρώπων και σκύλων. Να τους βοηθάει να επικοινωνούν καλύτερα και να καταλαβαίνουν και να σέβονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, ένας εκπαιδευτής θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να έχει πάρει πολυεπίπεδη εκπαίδευση τις βάσεις των οποίων τις αποκτά μέσα από μια καλή σχολή εκπαιδευτών σκύλων. Μια καλή σχολή εκπαιδευτών σκύλων, θα πρέπει καταρχήν να προετοιμάζει τον υποψήφιο εκπαιδευτή σε πραγματικές συνθήκες χωρίς ωραιοποιημένες εικόνες και να του δίνει την ευκαιρία να δει απο πρώτο χέρι τι ακριβώς θα αντιμετωπίσει δουλεύοντας μόνος του.

Επίσης, θα πρέπει να τον καταρτίζει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά, προκειμένου να είναι σε θέση και να εξηγήσει με τον σωστό τρόπο αυτό που πρέπει, αλλά και να μπορεί πρακτικά να το δείξει με τρόπο απλό και κατανοητό.

Ακόμη, μια καλή σχολή εκπαιδευτών σκύλων, θα πρέπει να βοηθάει τον μελλοντικό εκπαιδευτή, να αναπτύσσει τις επικοινωνιακές εκείνες δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε κάθε ελεύθερο επάγγελμα, όπως επίσης να τον διδάσκει τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να δομήσει την δική του επιχείρηση και να σταθεί με κάποιες αξιώσεις στον χώρο αυτόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ