Σχολή εκπαιδευτών σκύλων

Τα προγράμματα της σχολής εκπαιδευτών έχουν στόχο να προσφέρουν την απαραίτητη θεωρητική, πρακτική κατάρτιση και τεχνογνωσία, σε άτομα διαφόρων ηλικιών που θέλουν να ασχοληθούν με την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων.

 

 

Διαφορετικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις

Επιπλέον, καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος εκπαιδευτικών τεχνικών και μεθόδων, προκειμένου ο εκπαιδευόμενος εκπαιδευτής να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν πιο σφαιρική αντίληψη γύρω από τις τεχνικές και τις μεθόδους της σύγχρονης εκπαίδευσης σκύλων, βοηθώντας τον έτσι να αποκτήσει τον δικό του τρόπο σκέψης γύρω από την εκπαίδευση, και ταυτόχρονα να έχει την αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις να χρησιμοποιεί τα εργαλεία και τις μεθόδους που τον καλύπτουν χωρίς περιορισμούς .

 

 

Marketing

Εκτός από το καθαρά τεχνογνωσιακό κομμάτι της εκπαίδευσης, κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει και πληροφορίες σχετικά με το πως μπορεί να δομήσει κάποιος αποτελεσματικά την δική του επιχείρηση και ποιες κινήσεις και στρατηγικές θα ήταν καλό να ακολουθήσει, προκειμένου να σταθεί με αξιώσεις στον χώρο.
sxoli_ekpedefton_1

 

Ατομικά μαθήματα

Τα μαθήματα προσφέρονται σε μικρά group ή και ατομικά, προκειμένου να διασφαλίζεται ο ατομικός χρόνος και η προσοχή που χρειάζεται ο κάθε μαθητής.

sxoli_ekpedefton_2

 

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας

Ακόμη, το προγράμματα περιλαμβάνουν πολλές βιωματικές ασκήσεις και είναι βασισμένα στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές.

Το θεωρητικό και το πρακτικό τους μέρος, βρίσκονται σε απόλυτα διαλεκτική σχέση μεταξύ τους, προκειμένου οι γνώσεις που αποκτώνται, να είναι άμεσα εφαρμόσιμες στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

sxoli_ekpedefton_3

 

Μαθήματα όλο τον χρόνο & δυνατότητα ταχύρυθμης εκπαίδευσης

Τα ατομικά μαθήματα της σχολής παρέχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και η διάρκεια τους ποικίλει, ανάλογα με την συχνότητα παρακολούθησης. Για ενδιαφερόμενους εκτός Θεσσαλονίκης, ή για ενδιαφερόμενους με περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο, υπάρχει και η δυνατότητα ταχύρυθμης εκπαίδευσης.

Μαθήματα σε group γίνονται σε καθορισμένες ημερομηνίες!

 

 

Συνεχής εκπαίδευση

Ακόμη, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στον παράγοντα της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται ημερίδες και σεμινάρια με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, ειδικά διαμορφωμένα για τους μαθητές της σχολής.
” Σεμινάριο με τον Fred Hassen του sitmeansit στη Θεσσαλονίκη ”

sxoli_ekpedefton_4

 

Βήμα προς βήμα, όλο το φάσμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων

Κάθε μελλοντικός εκπαιδευτής εκπαιδεύεται βήμα προς βήμα, σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής εκπαίδευσης σκύλων , από την αξιολόγηση, το πλάνο εκπαίδευσης και την διαδικασία.

sxoli_ekpedefton_5

 

Απεριόριστη ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική υποστήριξη

Φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε απόφοιτο της σχολής ακόμη και μετά το τέλος των μαθημάτων , σε οτιδήποτε μας χρειαστεί, από θέματα εκπαίδευσης , μάρκετινγκ και επίλυσης προβλημάτων

 

 

Απόφοιτοι άλλων σχολών

Προσφέρουμε ειδικές τιμές και σεμινάρια για αποφοίτους άλλων σχολών, που είτε δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την φοίτηση τους εκεί, είτε θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην εκπαίδευση σκύλων.

Διαβάστε ακόμη το E-book μας, «Επάγγελμα εκπαιδευτής σκύλων»