Πέτρος Φάκας

Είχα πάντα ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά. Κάποια στιγμή άρχισα να αναζητώ το κάτι παραπάνω στην επικοινωνία με το σκύλο μου οπότε άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο το θέμα εκπαίδευση. Η αναζήτηση αυτή μου έδειξε έναν καινούριο κόσμο που με εντυπωσίασε και κάποια στιγμή ωρίμασε μέσα μου η ιδέα του να γίνω εκπαιδευτής σκύλων.

 

Κάποια στιγμή στην αναζήτησή μου για σχολές εκπαιδευτών συναντήθηκα με το Γιάννη Αδαμόπουλο ιδιοκτήτη της σχολής K9 doorways στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντησή μας πείστηκα πως μπορεί και πάνω απ’ όλα θέλει να μεταδώσει τις γνώσεις του πάνω στην εκπαίδευση των σκύλων. Το πρόγραμμα διδασκαλίας που έχει αναπτύξει σε εισάγει στην εκπαίδευση δίνοντάς σου τις βάσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσεις. Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή μου στην K9 doorways νοιώθω πως έκανα την καλύτερη επιλογή.

 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Γιάννη Αδαμόπουλο και τους συνεργάτες του στην K9 doorways σε όποιον θα ήθελε είτε να εκπαιδεύσει το σκύλο του είτε να γίνει εκπαιδευτής ο ίδιος. Τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η αγάπη τους για τα σκυλιά και την εκπαίδευσή τους.

 

Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία, τη συνεχή τους υποστήριξη και τις γνώσεις που μου μετέδωσαν για να ξεκινήσω.