Θωμάς Αναστασιάδης

Η απόφαση μου να γίνω εκπαιδευτής σκύλων ήταν μια συνειδητή απόφαση στην ώριμη ηλικία των 33 ετών. Όντας ιδιοκτήτης 6 σκύλων , η αγάπη μου για αυτά και η ανάγκη για ένα επιπλέον εισόδημα με οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

 

Κάνοντας λοιπόν την απαραίτητη έρευνα αγοράς βρέθηκα και στο εκπαιδευτήριο του Γιάννη Αδαμόπουλου. Εκεί συνάντησα ένα νέο άνθρωπο, με όρεξη για δουλειά, στα μάτια του οποίου είδα ακριβώς αυτά που ένιωθα και εγώ. Η δουλειά που είδα αμέσως μετά την πρώτη μας κουβέντα, απλά επιβεβαίωσε αυτό που ήδη είχα καταλάβει για αυτόν. Ο Γιάννης Αδαμόπουλος, μεταλαμπαδεύει αυτά ακριβώς που χρειάζεται ένας υποψήφιος εκπαιδευτής σκύλων χωρίς υπερβολές , με ρεαλισμό και απίστευτη μεταδοτικότητα.

 

Ολοκλήρωσα την σχολή και τώρα, 3 χρόνια μετά, νιώθω υπερήφανος που ήμουν μαθητής του . Επιβεβαιώθηκαν ΠΛΗΡΩΣ όλα όσα μου είχε πεί και βλέπω ότι όλα όσα έμαθα τότε, κατάφερα με ρεαλισμό να τα μεταφέρω στην προσωπική μου εργασία με τους σκύλους που δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια.

 

Συστήνω την Κ9Doorways σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν στα σοβαρά με αυτή τη δουλειά, για να έχουν και μετά την ολοκλήρωση της σχολής, πάντα έναν δάσκαλο – σύμμαχο στην δουλειά τους.

 

Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα!

 

Θωμάς Αναστασιάδης

Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων

www.brosdogs.gr