Γίνε επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων | Αθήνα – Θεσσαλονίκη!

Θέλεις να γίνεις επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων? Να αμείβεσαι κάνοντας ένα επάγγελμα που πραγματικά αγαπάς και ταυτόχρονα να βοηθήσεις στην καλύτερη συμβίωση ανθρώπων και σκύλων?

 

Στην Κ9doorways κάνουμε ακριβώς αυτό: Δημιουργούμε επαγγελματίες εκπαιδευτές.

 

Τι θα μάθουμε: 

 

Ενότητα 1 | Το επάγγελμα και ο ρόλος του εκπαιδευτή σκύλων :

Στην ενότητα αυτή, θα μάθουμε τι προσφέρει η εκπαίδευση σε ανθρώπους και σκύλους, ποια ακριβώς είναι η δουλειά και ο ρόλος ενός εκπαιδευτή, όπως επίσης και ποιες προοπτικές εξέλιξης υπάρχουν.

 

Ενότητα 2 | Ψυχολογία σκύλων και διαχείριση καθημερινότητας:

Στην ενότητα αυτή, θα αναλύσουμε σε βάθος, το πως πραγματικά σκέφτεται και πως μαθαίνει ένας σκύλος, την σημαντικότητα μιας καλά δομημένης καθημερινότητας και το πως καλύπτουμε σωστά τις καθημερινές του ανάγκες.

 

Ενότητα 3 | Βασική εκπαίδευση :

Θα μάθουμε πως να διδάσκουμε σωστά σε έναν σκύλο, όλες τις συμπεριφορές της βασικής εκπαίδευσης, όπως περπάτημα με χαλαρό λουρί, κάθισε, κάθισε – μείνε, ξάπλα, ξάπλα- μείνε και έλα.

 

Ενότητα 4 | Προεκπαίδευση κουταβιών :

Οι πρώτες 7-16 εβδομάδες της ζωής του κουταβιού είναι αδιαμφισβήτητα οι σημαντικότερες της ζωής του. Είναι αυτές οι οποίες βάζουν τις βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη του. Στο διάστημα αυτό μπορούμε πιο εύκολα από κάθε άλλη περίοδο της ζωής του να διαθλάσουμε τον χαρακτήρα του όπως εμείς θέλουμε, όπως επίσης να προλάβουμε και να σταματήσουμε ανεπιθύμητες συμπεριφορές.

 

Ενότητα 5 | Προβλήματα συμπεριφοράς και ανάλυση συμπεριφοράς :

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης ενότητας, θα μελετήσουμε και θα αναλύσουμε όλα τα βασικά προβλήματα συμπεριφοράς των σκύλων , τις πιθανές τους αιτίες και θα δούμε τρόπους αντιμετώπισης.

 

Ενότητα 6 | Αξιολόγηση αναγκών ιδιοκτητών & σκύλων:

Η ενότητα αυτή, θα μας βοηθήσει πολύ, στο να μάθουμε να αξιολογούμε με τον κατάλληλο τρόπο, τις ανάγκες και του ιδιοκτήτη αλλά και του σκύλου. Με τον τρόπο αυτόν, μπορούμε να δομήσουμε το πλάνο εκπαίδευσης πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε και να τους βοηθήσουμε να δουλέψουν σαν ομάδα.

 

Ενότητα 7 | Marketing your skills 

Τέλος, θα δούμε τρόπους, μέσα από τους οποίους μπορεί κάποιος να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση εκπαίδευσης σκύλων και να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

 

Στο τέλος τον μαθημάτων κάθε απόφοιτος θα μπορεί να ξεκινήσει να εργάζεται στους τομείς της βασικής εκπαίδευσης, της επίλυσης προβλημάτων συμπεριφοράς και της προεκπαίδευσης κουταβιών. 

 

 

 

Τα μαθήματα διδάσκονται από τον Γιάννη Αδαμόπουλο, διπλωματούχο εκπαιδευτή σκύλων! 

Aπόφοιτο :

National K-9 School for dog trainers, OHIO – USA 

ThatsMydog Academy, Wisconsin USA

 

Η εκπαίδευση παρέχει: 

 

  • Θεωρητική και πρακτική κατάρτιση
  • Διαφορετικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις
  • Σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό: 

 

 

Για πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας, στο  6934.277.791 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Προεκπαίδευση ΚουταβιώνΑπρίλιος 19, 2013 Προεκπαίδευση Κουταβιών Οι πρώτες 7-16 εβδομάδες της ζωής του κουταβιού είναι αδιαμφισβήτητα οι σημαντικότερες της ζωής του! Είναι αυτές στις οποίες μπαίνουν οι βάσεις για την σωστή μελλοντική του ανάπτυξη! Στο […]
  • Πώς να προστατεύσετε τον σκύλο σας από την ΘερμοπληξίαΙούνιος 27, 2014 Πώς να προστατεύσετε τον σκύλο σας από την Θερμοπληξία   Η υπερβολική έκθεση του σκύλου στον καυτό ήλιο και στην ζέστη, μπορεί να γίνει επιζήμια για την υγεία του. Τα σκυλιά υποφέρουν από την ζέστη όπως και εμείς. Ειδικότερα σε μια […]
  • Πως να ξεκινήσετε την εκπαίδευση στο Nosework!Δεκέμβριος 16, 2015 Πως να ξεκινήσετε την εκπαίδευση στο Nosework! Μαθαίνοντας τον σκύλο να ψάχνει: Το πρώτο βήμα της εκπαίδευσης στο Nosework είναι να μάθουμε στον σκύλο να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την μύτη του και να αρχίσει να ανιχνεύει. 1 […]