Τι θα σου έλεγε ο σκύλος σου αν μπορούσε να σου μιλήσει!

1 Μη μου ζητάς να γνωρίζω το πώς θέλεις να σκέφτομαι και να συμπεριφέρομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω αλλά δεν γνωρίζω τον ανθρώπινο κώδικα συμπεριφοράς. Θα πρέπει εσύ να με διδάξεις.

 

2 Γεννήθηκα και θα παραμείνω σκύλος! Μην προσπαθείς να με κάνεις ‘’άνθρωπο’’.

 

3 Στην κοινή μας ζωή, έχω ανάγκη να με καθοδηγείς και να μου δείχνεις το σωστό από το λάθος.

 

4 Έχε υπομονή μαζί μου. Δεν διαθέτω τόσο εξελιγμένο εγκέφαλο όπως εσύ.

 

girl-with-dog-featured

 

5 Όταν φωνάζεις δεν καταλαβαίνω τι μου λες, γιατί απλούστατα δεν μιλάω την γλώσσα σου. Με τις φωνές απλά με τρομάζεις!

 

6 Για να καταλάβω οτιδήποτε θέλεις, θα πρέπει να μου το εξηγήσεις στη δική μου γλώσσα. Δεν μιλάω ούτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη γλώσσα!

 

7 Χρειάζομαι καθημερινά να μου δίνεις χρόνο να διοχετεύω την ενέργεια μου και να εκτονώνομαι. Δεν θέλω να μασάω τον καινούριο καναπέ σου, ούτε να σου σπάω τα νεύρα γαβγίζοντας συνεχώς. Το κάνω μόνο όταν δεν μου δίνεις άλλη επιλογή.

 

8 Αν προσπαθήσεις να με καταλάβεις και με διδάξεις με υπομονή, μπορώ πραγματικά να γίνω ο καλύτερος σου φίλος.

 

Δεν θα σε παρατήσω ποτέ, δεν θα σε κρίνω, δε θα σκεφτώ ποτέ κάτι κακό για σένα και ποτέ δεν θα σου ζητήσω κάτι περισσότερο απ’ αυτό που ήδη μου δίνεις.

 

Απλά μάθε να μ’ αγαπάς…!

 

Αν θέλεις να μάθεις πως σκέφτεται ο σκύλος σου και πως να επικοινωνείς καλύτερα μαζί του, επικοινώνησε μαζί μας για μια πρώτη δωρεάν αξιολόγηση! Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να δομήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα μαζί του. 

 

Γιάννης Αδαμόπουλος | K9doorways 

Θεσσαλονίκη : 6934.277.791

Αθήνα : 6984.97.31.78

                                                                        Κρήτη :6946.66.52.23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Πως να ξεκινήσετε την εκπαίδευση στο Nosework!Δεκέμβριος 16, 2015 Πως να ξεκινήσετε την εκπαίδευση στο Nosework! Μαθαίνοντας τον σκύλο να ψάχνει: Το πρώτο βήμα της εκπαίδευσης στο Nosework είναι να μάθουμε στον σκύλο να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την μύτη του και να αρχίσει να ανιχνεύει. 1 […]
  • Τα πλεονεκτήματα της κατ’οίκον εκπαίδευσης!Μάρτιος 12, 2015 Τα πλεονεκτήματα της κατ’οίκον εκπαίδευσης! Στην k9doorways παρέχουμε και κατ'οίκον εκπαίδευση. Ο όρος αυτός σημαίνει ότι η εκπαίδευση λαμβάνει μέρος πλησίον του χώρου διαμονής ιδιοκτήτη-σκύλου και όχι μόνο εντός σπιτιού. Ο […]
  • Σκύλος αδυνάτισμα και φυσική κατάστασηΦεβρουάριος 27, 2015 Σκύλος αδυνάτισμα και φυσική κατάσταση Είναι γνωστό ότι άνθρωποι που έχουν εντάξει στην ζωή τους έναν σκύλο, επωφελούνται με διαφορετικούς τρόπους από την σχέση που αναπτύσσουν μαζί του. Θέλοντας να διαπιστώσω την επίδραση […]